Zamknięty przez: malyxmaster 2012-01-16, 17:00 |
Piosenki |
| Autor |
Wiadomość |
`be.

Wiek: 18 Dołączył: 11 Gru 2011 Posty: 34 Piwa: 1/1 Skąd: Częstochowa
Status: Offline
|
Wysłany: 2012-01-10, 20:26 Piosenki
|
|
|
Witam. Mam propozycje na "say`u" dania tytułów piosenek których lecą. Bo nie wiem jak wal, ale mnie to wkurza -"Powie mi ktoś jak nazywa się ta piosenka","Kto zna tego tytuł", "kto powie jak to się nazywa" ?
To moją propozycją jest:
[Tytuł] Wykonawca - "Tutuł utworu"
np: [Tytuł] Miuosh - Ta Ziemia
Proszę o rozpatrzenie tego
Pozdrawiam `be.![/u] |
_________________ Bo ja jestem Bogiem
Uświadom to sobie
Słyszysz słowa, od których włos jeży się na głowie
O, rany, rany
Jestem niepokonany
Gość Pomogłem ? To postaw browarka :) |
|
|
|
 |
TheGame
Przeciwko Kurestwu.

Wiek: 18 Dołączył: 25 Lip 2010 Posty: 2133 Otrzymał 207 piw(a) Skąd: Katowice/Centrum
|
Wysłany: 2012-01-10, 21:41
|
|
|
| Każdy dodatkowy plugin obciąża serwer , a nazwy piosenek wystarczy poszukać w necie. |
|
 |
JawoR
Pro Elo Master ;d

Wiek: 65 Dołączył: 14 Mar 2010 Posty: 4052 Otrzymał 307 piw(a) Skąd: się biorą dzieci ?
|
Wysłany: 2012-01-11, 07:23
|
|
|
| TheGame napisał/a: | | Każdy dodatkowy plugin obciąża serwer , a nazwy piosenek wystarczy poszukać w necie. |
Są pluginy od RS-a takie że w jednym pluginie od razu to masz, ale wydaje mi się że rzeczywiście to nie potrzebne |
_________________ PRYWATNE WIADOMOŚCI
Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
INNE
Nie pisz do mnie z prośbą o dołączenie do sieci - nie ma takiej możliwości.
Pamiętaj, że wszystkie sprawy związane z CS-MaxSkills-em załatwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamując mi na GG i zadawając beznadziejne pytania typu "za co dostałem bana".
PS.Podpis by XvAK
Najlepszy Call Of Duty w sieci ! : 188.116.33.142:27092
 |
|
|
|
 |
Icebreak
|
Wysłany: 2012-01-11, 08:35
|
|
|
| Cytat: | | Witam. Mam propozycje na "say`u" dania tytułów piosenek których lecą. Bo nie wiem jak wal, ale mnie to wkurza -"Powie mi ktoś jak nazywa się ta piosenka","Kto zna tego tytuł", "kto powie jak to się nazywa" ? |
niezly pomysl nawet a TheGame, | TheGame napisał/a: | | a nazwy piosenek wystarczy poszukać w necie. | skąd będziesz wiedział jaka ta piosenka |
_________________ kontakt: Steam rafalb1996 GG 31898662 |
|
|
|
 |
malyxmaster

Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1942 Piwa: 226/6 Skąd: [Cs.Bałtyk-Team]
|
Wysłany: 2012-01-16, 17:00
|
|
|
| Nie. |
_________________ Gość Pomogłem ?! Postaw piwko :).
Serwery CS www.Cs-MaxSkills.pl |
|
|
|
 |
.::Ziomki od Reklamy::.
Dołaczył : Prędzej niż Mały
Skad : Polska
|
|
|
|