Wysłany: 2012-02-13, 12:40 Moje uwagi oraz propozycje dotyczące serwera Mega Diablo Mod
Witam wszystkie osoby które będą chciały się dopowiedzieć do mojego tematu.
Moje uwagi dotyczące serwera Mega Diablo Mod to : Zróbcie reset poziomów ,
wiecie to nie do wytrzymania jak lata blisko ciebie taki 600-poziom i cię hita od razu z rakietki.
A moje propozycje to : Usuńcie niektóre klasy , między innymi prawie wszystkie Demony , a zastąpcie je rasą "Mistrzowie"
w której będzie na przykład "Strateg Można na nim robić Bh oraz na start dostaje He i Deagla , Ogr Zadaje 3x więcej obrażeń z noża , jego nóż to drewniana pałka oraz może mieć więcej pancerzu.
Patyczak Co rundę dostaje przebranie wroga i ma większą szanse że wróg go nie trafi , I oczywiście ZwierzZabiera on 2x więcej obrażeń z każdej broni , oraz może się zmienić w jakiś z przedmiotów , wystarczy że do niego podejdzie i naciśnie "e" wtedy przedmiot będzie wyglądał jak on , ale będzie nie żył a on będzie wyglądał jak ten przedmiot.
Mam nadzieje że pozytywnie rozpatrzycie moje uwagi oraz propozycje
Mefisto, Hefasto, Imp
Tymi klasami gra dożo osób (jestem często na serwerze to widzę)
z reszta demonów się zgodzę.
Jeżeli już to nie usuwać WSZYSTKICH demonów tylko np Andariel zamienić na Stratega itp.
To moja sugestia
nie ten dział
trzeba było napisać ten temat w zakładce Cs-Maxskills[Mega Diablo Mod]/Sprawy serwera
a co do tematu jestem za
E-mail : Tunia17maxskills@gmail.com
No i oczywiście PW
Zawszę robię 7 fotek nigdy mniej, może więcej :P Pisząc do mnie napisz od razu odo chodzi; nierób niepotrzebnego SPAMU bo to tylko opóźni moje działanie.
.::Ziomki od Reklamy::.
2876057
PW
Dołaczył : Prędzej niż Mały
Skad : Polska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum