Wysłany: 2012-01-18, 09:23 Internetowe radio ( tej sieci )
Cześć, o ile mnie pamięć nie myli to 2miesiące temu mały pisał ,że internetowe radio powstanie na dniach. Mijają już 2 miesiące ,a radia ni ma.
Czy mógłbym wiedzieć kiedy jest planowane wystartowanie radia? Jeżeli takowe radio ma wystartować..
Cześć, o ile mnie pamięć nie myli to 2miesiące temu mały pisał ,że internetowe radio powstanie na dniach. Mijają już 2 miesiące ,a radia ni ma.
Czy mógłbym wiedzieć kiedy jest planowane wystartowanie radia? Jeżeli takowe radio ma wystartować..
Pozdrawiam.
fajne by było bym chętnie zagrał na radiu waszym już parę radiach grałem
Radio jest narazie inne,jesli chcecie posluchac(info na GG 2107014) a jesli chodzi o maxifm to trzeba na to jeszcze czasu.Jak juz bedziemy startowac to napewno bedzie info.
Ostatnio zmieniony przez Nicco19R20 2012-01-18, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
Radio jest narazie inne,jesli chcecie posluchac(info na GG 2107014) a jesli chodzi o maxifm to trzeba na to jeszcze czasu.Jak juz bedziemy startowa to napewno bedzie info.
Co rozumiesz przez słowo "inne"?
Jak będziecie startować to dacie info, tu trzeba konkretów.
Jak może to niech jakiś H@ się wypowie w tej sprawie i napisze jasno jak jest.
Ludzie czekają na to radio jak na zbawienie :)
Napisalem jasno i wyraznie jak sprawa wyglada a jak nie rozumiesz to popros kogos starszego to Ci wytlumaczy.
Teraz to jesteś chamski. Napisałeś tylko ,że jest inne, czyli jest milion możliwości w tym wyrazie.
Kod:
a jesli chodzi o maxifm to trzeba na to jeszcze czasu.
Ostatnio też była mowa ,że trochę czasu i już minęły miesiące i dalej cicho.
Kod:
Napisalem jasno i wyraznie jak sprawa wyglada a jak nie rozumiesz to popros kogos starszego to Ci wytlumaczy.
To może nauczyłbyś się pisać zdania poprawnie żebym mógł coś z nich wywnioskować?
Mam poprosić kogoś starszego tak? Czyli Ty już jesteś po studiach masz ponad 25lat i cwaniak? To muszę Ci przyznać gratulację, masz doświadczenia a grasz z bachorami w cs'a, nie no gratulacje :)
Moglibyśmy się tak wytykać palcami na okrągło, ja na Ciebie a Ty na mnie ,ale to nie oto mi w tym temacie chodzi. Jak masz coś do mnie to pisz na PW ,a nie tutaj.
Spoko rozumiem was lecz nie jest to takie proste ponieważ nie mogę sobie pozwolić aby radio było jak 90% takich czyli bez licencji ,a to kosztuje wiąże sie z umowami i formalnościami do tego jak już powstanie to w jednej wersji czyli unikalny i ostateczny wygląd strony wszelkie skrypty itp własne , już mamy troche zrobionę lecz muszę się zajmować MaxSkills , a szkoda było by coś robić kosztem czegoś innego , więc jak już powstanie to w 100% legalnie z wszelkimi licencjami konkretna strona+skrypty i solidna ekipa , nie pozwole sobie na porażke a start musi być wielkim Buuummm . Kiedy to nastanie ? myśle że w ciągu 15-40 dni , ogólnie trzeba poszukać możliwości zdobycia kasy na utrzymywanie tego radia bo wszystkie licencje itp miesięcznie to koszt około 300-500zł bo sam zaiks i serwer to nie wszystko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum