Zamknięty przez: Dragon 2010-08-05, 13:30 |
Nowa wersja PB |
| Autor |
Wiadomość |
Michal94949494
Michal
Status: Offline
|
Wysłany: 2010-08-03, 22:14
|
|
|
| Jestem ZA |
|
 |
JawoR
Pro Elo Master ;d

Wiek: 65 Dołączył: 14 Mar 2010 Posty: 4013 Otrzymał 305 piw(a) Skąd: się biorą dzieci ?
|
Wysłany: 2010-08-04, 08:12
|
|
|
Kur***
Jestescie za bo myślicie ze lepszy a to gówno prawda ! Wiec nie pisac postów bezmózgich |
_________________ PRYWATNE WIADOMOŚCI
Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
INNE
Nie pisz do mnie z prośbą o dołączenie do sieci - nie ma takiej możliwości.
Pamiętaj, że wszystkie sprawy związane z CS-MaxSkills-em załatwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamując mi na GG i zadawając beznadziejne pytania typu "za co dostałem bana".
PS.Podpis by XvAK
Najlepszy Call Of Duty w sieci ! : 188.116.33.142:27092
 |
|
|
|
 |
Arch.Angel
|
Wysłany: 2010-08-04, 22:48
|
|
|
Widzę JAWOROW II, że ostatnio coś nerwony jesteś... :( wrzuć na luz Stary, bo osiwiejesz w wieku 25 lat. ;)
| Michal94949494 napisał/a: | | Jestem ZA |
Myślę, że ludzie odpowiedzialni za zmiany na serwerach mają trochę więcej lat niż autor tego postu, stąd wnioskuję, że nie łatwo nakłonić ich do pochopnej decyzji.
Takie pojedyncze posty nie przyczynią się do zmian na serwerze (wg mnie), więc po co się denerwować :)
JAWOROW II, wbijaj na serwer i wyżyj się. Tylko kulturalnie :D |
|
|
|
 |
JawoR
Pro Elo Master ;d

Wiek: 65 Dołączył: 14 Mar 2010 Posty: 4013 Otrzymał 305 piw(a) Skąd: się biorą dzieci ?
|
Wysłany: 2010-08-05, 08:15
|
|
|
| No tak kur** zamiast zamknąć temat to będą mi nooby spamować ;d |
_________________ PRYWATNE WIADOMOŚCI
Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
INNE
Nie pisz do mnie z prośbą o dołączenie do sieci - nie ma takiej możliwości.
Pamiętaj, że wszystkie sprawy związane z CS-MaxSkills-em załatwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamując mi na GG i zadawając beznadziejne pytania typu "za co dostałem bana".
PS.Podpis by XvAK
Najlepszy Call Of Duty w sieci ! : 188.116.33.142:27092
 |
|
|
|
 |
Dragon

Wiek: 27 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 448 Otrzymał 15 piw(a) Skąd: [Cs.Bałtyk-Team]
|
Wysłany: 2010-08-05, 13:30
|
|
|
Jawor ogarnij "noobem" jestes Ty bo obrazasz innych. Pb jest byl i bedzie bez zmian.
Close. |
_________________ Serwery Conter Strike: www.Cs-MaxSkills.pl
 |
|
|
|
 |
.::Ziomki od Reklamy::.
Dołaczył : Prędzej niż Mały
Skad : Polska
|
|