Zamknięty przez: malyxmaster 2012-01-22, 15:42 |
Zdrajcy |
| Autor |
Wiadomość |
Proszek
PrOsZeK_PL

Wiek: 14 Dołączył: 16 Paź 2011 Posty: 446 Piwa: 11/48 Skąd: okolice Bydgoszczy
Status: Offline
|
Wysłany: 2012-01-22, 14:49
|
|
|
| Ale tak w sumie szczerze mówiąc bez sensowny jest ten temat, ponieważ chciał zrobić własną serwerownię proszę bardzo. Nazwał bym zdrajcą jeżeli by M@ wykorzystywał reklamował cos na serwerach itp. Czyli jak bym miał admina na innej serwerowni to bym został wydalony z tej ? trochę nie bardzo rozumiem już to wszystko. ;/ |
|
|
 |
Job

Wiek: 19 Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 200 Piwa: 14/1 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2012-01-22, 14:54
|
|
|
| Chodzi o to : Klan M'Marker oraz M'two.Marker naleza da Sieci Maxskills. A chlopaki nalezac do markerow zalozyli sobie nowa serwerownie, sciagajac sobie na nia ludzi z sieci maxskills. To jest trochke nie wporzadku wobec calej sieci MAxskills. |
|
 |
Beshot^^
ONLY BMX<3

Wiek: 17 Dołączył: 11 Lip 2011 Posty: 255 Piwa: 15/13 Skąd: Słupsk
|
Wysłany: 2012-01-22, 15:02
|
|
|
| Blondi, ma racje zostawmy ich to ich serwerownia to sa dzieci i dlugo nie pociągną i nie znizajmy sie do ich poziomu mnie to nie obchodzi kto im rozwlil serwerownie (osobicie mnie to cieszy) fakt zachowali sie po chamsku kradnac graczy i robiąc weile inny rzeczy na szkode Maxskills. malyxmaster, moja propozycja jest taka żeby zamknąć ten temat i zakończyć ten zbędny spam i pokazać jest MS jest lepsze niż jakieś tam odpalamy downa (żenada lepszej nazwy nie było) ze niby małemu zależy tylko na kasie mały już sam napisał że gdyby nie pieniądze za składki to nawet teraz byśmy tu nie pisali między sobą ani grali na serwerach taki jest dzisiejszy świat że wszystko się kręci woku pieniędzy takie czasy ale dzięki tym pieniądzom jesteśmy my tu i teraz admini i gracze którzy tworzą MS gdyby nie wy nie było by MS wiec naprawdę duży szacunek dla was tych którzy są wierni nie pozwólmy żeby 2 lata ciężkiej pracy małego poszła na marne i promujmy nasza serwerownie namawiajcie znajomy żeby odwiedzili MS reklamujcie na Fejsbuku i nk gdzie się da pamiętajcie ze admini/gracze to serwerownia a nie na odwrót . To jest moje zdanie. |
_________________ Zawsze robię 5 ssy!
Beshot^^ ONLY BMX
Daj piwo
 |
|
|
|
 |
bEdNaR

Wiek: 23 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 1204 Piwa: 25/2 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 2012-01-22, 15:03
|
|
|
Serwer klanowy m'MarkeR: 21.44zł/ miesiąc
HLTV serwera m'MarkeR: 4zł/ miesiąc
Serwer klanowy m'Two.MarkeR: 18:70zł/ miesiąc
HLTV serwera m'Two.MarkeR: 4zł/ miesiąc
Razem utrzymanie klanu wynosi: 49.14zł miesięcznie
Okres wynajmu serwera m'MarkeR: 7 miesięcy= 150.08zł
HLTV: 7 miesięcy= 28zł
Okres wynajmu serwera m'Two.MarkeR: 3 miesiące: 53.10zł
HLTV: 3 miesiące= 12zł
Strona klanowa: 80zł
Razem: 323.18 zł
bEdnaR- 260zł
Damianoo- 23zł
Joda- 20zł
Naturalna- 20zł
cs-maxskills- 0zł
Nie będę się już rozdrabniał i uwzględniłem 3% zniżkę która nas obowiązuje od 2 miesięcy.
Ludzie wydają pieniądze które powinny trafiac z portfela cs-maxskills a mimo to nie maja z tego żadnych ulg. Nawet za głupiego admina PB albo M@ są zmuszeni do płacenia. Mi było by wstyd sięgac po pieniądze od osób które i tak juz dużo wydaja na utrzymanie czegoś co nie jest ich. A teraz jeszcze zmiana danych FTP i zamknięcie strony za którą sami zapłaciliśmy.
Klan m'MarkeR i m'Two.MarkeR jak wiadomo każdemu reprezentuje serwerownie
cs-maxskills. Co dziwne klan jest zmuszony utrzymywać się sam. Nie otrzymaliśmy ani złotówki z funduszu serwerowni. Nawet za stronę klanowa musieliśmy zapłacić z własnej kieszeni która teraz została zablokowana.
Więc czy można powiedzieć że klan m'MarkeR należy do serwerowni?
Oczerniasz ludzi nie znając podstawowych faktów.
Kiksior
Razi
Joda
Uznajesz ich za zdrajców tylko dlatego że grali na innym serwerze?
Niech tylko sobie przypomnę na jakich serwerach graja nasi ukochani H@ serwerowni cs-maxskills? Hhmmmmm czy to nie Puchatek? Czy nie przypadkiem połowa adminów PB spędza również czas grając na Soplicy? Czy wy i oni również powinniście zostać uznani za ZDRAJCÓW?! Waszym pieprzonym tokiem rozumowania TAK.
Więc proszę o aktualizacje listy.
Cs-odpalamy został utworzony tylko i wyłącznie w celach pokrywania kosztów utrzymania klanu m'MarkeR. Nie mogliśmy liczyć na "macierzystą" serwerownie więc znaleźliśmy własny sposób.
Damianoo zdołał zakupić serwer m'Two.MarkeR i opłacić go na 30dni
http://imageshack.us/phot.../damianooo.jpg/
ale mimo to jest zdrajcą.
Na steam jest taka funkcja: "Dołącz do gry"
Nikt nikogo nie musiał zmuszać i namawiać do dołączenia i gry na nowym serwerze!!
WOLNY KRAJ WOLNE DECYZJE.
Nikt z naszych zawodników nie reklamował serwerowni na waszym serwerze! Nie pisali "zrezygnuj z maxskills na rzesz cs- odpalamy". Chamskie to jest ale wasze zachowanie.
Kpina i żarty.
90% kosztów pokryłem ja, ale mimo to i tak muszę opłacać M@. Płacić za prace... za czas poświęcony na serwerze, za nerwy i spam na steam, za banowanie, zmienianie map, skakanie po serwerach i słuchanie na swój temat wielu epitetów, za utratę przyjemności z gry, za posiadanie obowiązków i rozliczanie się z nich, otrzymywanie uwag że nie interesuje się serwerownią.
Dlatego rezygnuje z tej funkcji.
Jakbyś się wywiązywał z zadań "właściciela klanu m'MarkeR" dzisiejsza sprawa nie miałaby miejsca, |
_________________ PIWO, PIWO!! PIWO musi być!!
bo jak nie ma PIWA,
zabawy ni ma.
PIWO, PIWO! Piwo musi być :)
 |
|
|
|
 |
Nicco19R20
Nicco19R20

Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 1175 Piwa: 37/6 Skąd: goRny Ślask
|
Wysłany: 2012-01-22, 15:29
|
|
|
| DamianoOoO a co to ma do rzeczy ile ja niby place,mnie widocznie stac a Ciebie nie,kieszonkowe masz za male to Twoj problem.Dla mnie Jestes osoba ktora chciala na kims zrobic cos ale niestety nie wyszlo i nie wyjdzie. |
|
 |
Vementos
AWP Fighter

Wiek: 16 Dołączył: 14 Lis 2011 Posty: 1152 Piwa: 76/4 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 2012-01-22, 15:33
|
|
|
Z Faktów wyżej wymienionych wynika:
-Iż na serwerowni nie doszło do żadnej Zdrady.<Admini zrzekli się uprzednio funkcji>
-Klan M'Marker i M'two.Marker nie należą do Sieci MaxSkills.
Przykre jest iż Bednar także rezygnuje z Funkcji J@ :( |
Back4More nowy wymiar IMPREZ.
 |
|
|
|
 |
malyxmaster

Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1942 Piwa: 226/6 Skąd: [Cs.Bałtyk-Team]
|
Wysłany: 2012-01-22, 15:42
|
|
|
| Klan jak powstawał to należał do MaxSkills a strona była zrobiona po to aby łatwij było ogłaszac wyniki itp. sam to wszystko robiłem i wiem co z kim ustalałem. Temat zamykam bo nic więcej nie trzeba dopowiadać. |
_________________ Gość Pomogłem ?! Postaw piwko :).
Serwery CS www.Cs-MaxSkills.pl |
|
|
|
 |
malyxmaster

Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1942 Piwa: 226/6 Skąd: [Cs.Bałtyk-Team]
|
Wysłany: 2012-01-22, 16:06
|
|
|
| bEdNaR, 80zł zapłaciliscie za styl dla grafika który go robił ,cała strone wam zrobiłem i hosting opłacałem , do tego serwery głosowe itp , odnosnie klanu to sam wiesz że powstał jako reprezeujący maxskills i założył go Gosu ty jako J@ zajmowałeś się nim czyli prowadziłeś , strona dodatkowa powstała po to abyście mieli gdzie ogłaszac wyniki itp. sam zemna o tym rozmawiałes i pytałes czy sie zgadzam , serwer był lecz wam taki nie odpowiadał i zakupiłes inny nowy który wam pasował i sam mi pisałes ze nie ma z tym problemu , jezeli prowadziłes klan to to co organizowałes to dla klanu a nie dal damianoo czy dla siebie bo tutaj nie roumiem , strona klanu została wstrzymana na czas aż sie pojawisz i ustlisz zemna co i jak , nie odebrałem tobie żadnych praw itp. tylko wsztrzyałem do wyjasnienia sprawy bo nie tak powinno byc , a piniądze które są z składek adminów ida na opłaty i też np w tym miwsiącu musze z własnej kieszeni dokładać i to taka kwote co wyliczyłeś łacznie co opłaciliście przez cały kores ten serwer klanowy, jak masz pomysł na zebranie kasy na opłaty to chetnie mi go przedstaw , a prowadzenie tej sieci nie polega tylko na opłacie serwera jest wiele rzeczy które trzeba opłacać których nie trzeba w sieci która dopiero powstaje , jak dojdziecie kiedyś do tego to sami sie przekonacie że np nie wystarcza jakis hosting pod fas dl tylko serwer i tak samo z bazami danych itp a jest tego naprawde wiele , czy ktos mnie sie zapytał co ja mam z tego? ile czasu poswięcam na to? wkładam bardzo duzo pracy w to wszystko i nic mi z tego chciałem dopowadzic do sytuacji gdzie będzie tak że siec sama sie utrzyma ale jednak nie da się tak , a ktoś przyjdzie i ma jeszcze wiele do powiedzenia nie wiedząc z czym sie zmagam, czy ktos ogónie potrafi to uszanować? raczej nie co widac po tych akcjach , Bednar prosze ciebie abys sie zemna skontaktował. |
_________________ Gość Pomogłem ?! Postaw piwko :).
Serwery CS www.Cs-MaxSkills.pl |
|
|
|
 |
.::Ziomki od Reklamy::.
Dołaczył : Prędzej niż Mały
Skad : Polska
|
|
|
|