Nie rozumiem tu czegoś. Kolega Xemo ma admina i jest tu od 07.2011 więc chyba nie powinniśmy go winić za to co robił w przeszłości... Może grał na dopalaczach a może nie. Nie udowodnimy tego więc nicco Nie baw się tutaj w Szerloka Holmsa tylko zajmij się sprawami serverowni. Niektórzy admini też mają bany na BL i co im też zrobisz oddzielny temat ? Proszę o cytat w regulaminie w którym pisze , że Admin PB II NIE może mieć bana na BL. Jak mi udowodnisz , że nie może mieć zrobie 10 kont i będę nabijał ci piwa bo chyba o to ci tylko chodzi. Kolejny dowód , że nie masz za bardzo co robić tylko szukasz jakichś chaczyków , czego osobiście nie lubie. A tak właściwie co CI przeszkadza jego ban na BL ? Jak masz zastrzezenia , czy nie jest odpałem to się robi demko czy ssy
Ja tam WIERZE Xemo i czekam na jego UB. Tyle z mojej strony sorry za hamstwo i literówki.
Pozdrawiam
_________________ Pamiętaj ! Zawsze robie 5 ss'ów!
Skill to nie haxy = ns to nie admin
Gdy wieczorne zgasną zorze,
zanim głowę do snu złożę,
modlitwę moją zanoszę,
Bogu Ojcu i Synowi.
Dopie*dolcie sąsiadowi!
Dla siebie o nic nie wnoszę,
tylko mu dosrajcie, proszę!
Kto ja jestem?
Polak mały! Mały, zawistny i podły!
Jaki znak mój? Krwawe gały!
Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna!
Zniszczcie tego sk**wysyna!
Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada!
Żeby mu okradli garaż,
żeby go zdradzała stara,
żeby mu spalili sklep,
żeby dostał cegłą w łeb,
żeby mu się córka z czarnym
i w ogóle, żeby miał marnie!
Żeby miał AIDS-a i raka,
oto modlitwa Polaka!
Nie spełnionemu prezenterowi radiowemu co to ma znaczyc Xemo.?
Jeszce raz cos napiszesz nie na temat Twojego bana na BL to otrzymasz warna.
Bajeczke z wujkiem ladna wymysliles...
A Ty Emiren czytaj uwaznie posty bo nigdzie nie napisalem ze gra teraz na czitach tylko zostal stwierdzony fakt ze ma bana aktywnego na BL.
To ty widocznie nie widzisz co piszesz. Napisałeś że "nie gram czysto". To jest równoznaczne.
Jedziesz po mnie = ja po tobie, więc jak zaczynasz to proszę później warnem się nie osłaniaj.
Właśnie dlatego nie chciałem się tłumaczyc, bo odrazu taki Nicco by powiedział że zmyślam. Szkoda że tael chyba już nie grał bo on podajże często na serwie z moim wujkiem był, emiren też tylko on często nie wiedział że to mój wujek. Nicco, napisz na gg, bo na steama masz już blocka, to sobie na ventrillo porozmawiasz z moim wujkiem może zmienisz zdanie ; )
Znalazłem konto twoje nicco na b listed. Tam pisze coś fajnego
Znajomi
Nicco19R20 nie posiada znajomych
Może warto pomyślec nad swoimi czynami.
Ps. Jawor jeszcze raz bardzo proszę otwórz skargę na nicco ; )
XeMo -PL-, miał wiele razy zobione ss'y na cod m:w(kiedy M@ [I]mm miał jeszcze nick ^.^ZjaranY^.^) ss'y były czyste bo grał czysto.
więc tak jak SawYer, czekam na UB XeMo -PL-.
E-mail : Tunia17maxskills@gmail.com
No i oczywiście PW
Zawszę robię 7 fotek nigdy mniej, może więcej :P Pisząc do mnie napisz od razu odo chodzi; nierób niepotrzebnego SPAMU bo to tylko opóźni moje działanie.
JawoR[/b ], Czy sprawdzam czy nie tego raczej nie wiesz i nie staraj się dowieść że coś źle robię bo sam dobrego przykładu nie dajesz , przez ponad 2 lata prowadzenia MaxSkills 2-3 takie przypadki się trafiły gzie tylko w jednym było tak że faktycznie ban na bl był słuszny i admin nas okłamał.
[b]XeMo -PL-, Mam nadzieje że nie okłamujesz nas , wiem jak jest nawet wielu graczy kupuje tanio konta steam i okazuje się że są zbanowane na bl , ale nie pozwolę abyś obrażał innych , temat dotyczył się twojego bana na bl i miałeś się tylko wytłumaczyć a ty zrobiłeś kłótnie z mojej strony otrzymujesz pierwsze ostrzeżenie i proszę aby kolejne twoje wypowiedzi nie obrażały innych użytkowników naszego forum bo może się to skończyć utratą admina i uprawnień.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum