Zamknięty przez: Emiren 2012-03-23, 09:30 |
Aktywność Adminów danego serwera. |
| Autor |
Wiadomość |
3ter
FAfik ze Spamu

Status: Offline
|
Wysłany: 2012-01-20, 17:33 Aktywność Adminów danego serwera.
|
|
|
Jak widzicie Forum bardzo współgra z serwerami, lecz niektórzy kompletnie to olewają co idzie w parze z bardzo długim czasem oczekiwania na UB, wyjaśnienie sprawy czy też wypowiedzenie się w skardze na swój temat.
Te czasy kończą się właśnie dzisiaj. W raz z pozostałymi J@ zarządziliśmy, że od dzisiaj każdy zwykły Admin bez wyjątku ma max 24h na odpowiedź w wątkach w poszczególnych działach gdzie jest uprawniony. Czyli np.:
- Admin 4FUN ma nie tylko banować na serwerze ale i także odbanować gracza, który jest czysty w swoim dziale 4FUN na forum.
- Każdy Admin w swoim dziale ma pomagać graczom, którzy mają problem na serwerze, forum.
Każdy zwykły Admin ma osobną kartę na to czy rzeczywiście coś robi czy też jak olewał tak dalej będzie olewał. Osobiście z Nicco będziemy to kontrolować i wpisywać na konto Adminów pozytywny i negatywny stosunek do obowiązków Admina.
Co do J@, M@ to nie wyrywajcie się pierwsi do wątków, rzucając się na nabicie posta.
Jak nie chcecie żeby Admini mieli gdzieś Forumi to dajcie im się wykazać.
Gdy zwykły Admin ma problem to oczywiście zostanie mu udzielona pomoc z wyższego szczebla Administracji.
Taka akcja ruszy od godziny 00:01 w dniu 21.01.2012r. i radziłbym na Waszym miejscu wziąć się za siebie i forum, bo na pewno nikomu nie wyjdzie to na dobre. H@, J@, M@ zadba o to żeby wszystkich konsekwentnie "nagrodzić".
Pozdrawiamy,
Administracja CS-Maxskills.pl |
|
 |
b3jk3r
Wredny Zły Sk**

Wiek: 26 Dołączył: 24 Lis 2011 Posty: 443 Piwa: 17/6 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2012-01-31, 02:26
|
|
|
!!!!!!!!!Brawo!!!!!!!!!!
Pomysl wrecz zaj***sty teraz sie okaze kto jest admin tylko po to zeby sobie pokozakowac, mam Tylko male pytanko odnosnie tych 24h na odpowiedz mianowicie np. ja ostatnio bylem chory i przez jakies 6 dni nawet do kompa nie podchodzilem co by bylo gdy w tym czasie poszla jakas skarga na mnie badz cos w tym guscie? Uwazam ze wtedy mozna by bylo indywidualnie rozpatrywac kazdego dlaczego sie nie wypowiedzial w ciagu tych 24h.
Pozdrawiam trzymajcie tak dalej :) |
_________________ bash.org.pl<- fundacja na rzecz dzieci pokrzywdzonych przez internet
...:::d(-_-)b:::... |
|
|
|
 |
Matia$

Wiek: 18 Dołączył: 05 Lip 2011 Posty: 325 Piwa: 7/1 Skąd: Cze-Wa
|
Wysłany: 2012-01-31, 06:15
|
|
|
| Pomysł bardzo dobry,Zobaczymy jak to jest ;) |
|
 |
Laveilo

Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 230 Otrzymał 46 piw(a) Skąd: Cię znam ?
|
Wysłany: 2012-01-31, 07:11
|
|
|
Pomysł bardzo dobry.
Przydadzą się konsekwencje i pochwały.
Bo dzięki konsekwencjom, będzie wiedział co ma do poprawy jako admin lub na forum.
Pochwały też dobre, będzie, że się dobrze sprawuje adminem itp. |
|
|
|
 |
InTimo
Ale urwał !!!

Wiek: 25 Dołączył: 02 Mar 2011 Posty: 2224 Piwa: 248/3 Skąd: WlKp
|
Wysłany: 2012-01-31, 08:13
|
|
|
| b3jk3r napisał/a: | !!!!!!!!!Brawo!!!!!!!!!!
Pomysl wrecz zaj***sty teraz sie okaze kto jest admin tylko po to zeby sobie pokozakowac, mam Tylko male pytanko odnosnie tych 24h na odpowiedz mianowicie np. ja ostatnio bylem chory i przez jakies 6 dni nawet do kompa nie podchodzilem co by bylo gdy w tym czasie poszla jakas skarga na mnie badz cos w tym guscie? Uwazam ze wtedy mozna by bylo indywidualnie rozpatrywac kazdego dlaczego sie nie wypowiedzial w ciagu tych 24h.
Pozdrawiam trzymajcie tak dalej :) |
Tu chodzi o to że jakiś admin daje bany a na forum w ogóle nie zagląda. Więc jeśli pójdzie na Ciebie skarga a ty nie bedziesz ani na forum ani na serwerze przez kilka dni to potraktujemy to jako twoja nieobecność usprawiedliwioną. Ale jeśli będziesz ciągle na serwerze a nie raczysz zajrzeć na forum to wtedy jest inna sprawa o której właśnie chodzi w tym temacie. |
Dobrych uczynków nikt nie pamięta, złych nikt nie zapomina.
|
|
|
|
 |
matheo499
loffciam cs'a

Wiek: 17 Dołączył: 16 Lis 2011 Posty: 159 Piwa: 4/1 Skąd: Okolice Cieszyna
|
Wysłany: 2012-01-31, 09:39
|
|
|
co do adminów poszczególnych serwerów troche jest do zrobienia, ja wbijam na forum a tu wszystko przez m@ wyjaśnione i nie ma co robić, i Admini nie mają co robić wiec dajmy im sie wykazać (moje małe orędzie do M@ :D )
Pozdrawiam |
_________________ zawsze robie 6 screenów!!
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
:.:ReD TiGeR:.:
:.:ReD TiGeR:.:

Dołączył: 06 Sty 2012 Posty: 165 Piwa: 4/1 Skąd: Okolice Lublina
|
Wysłany: 2012-01-31, 10:11
|
|
|
Witam!
Moim zdaniem pomysł świetny zmotywuje adminów to większej pracy na forum, nie tylko w grze... Są świetni admini którzy interesują się serwerem i forum a są tacy którzy to olewają. Myślę że taki pomysł was zmotywuje to pracy.
Pozdrawiam :.:ReD TiGeR:.: |
_________________ Pomogłem na co czekasz postaw Browara:) |
|
|
|
 |
Vementos
AWP Fighter

Wiek: 16 Dołączył: 14 Lis 2011 Posty: 1152 Piwa: 76/4 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 2012-01-31, 11:39
|
|
|
Wraz z tym Tematem zwracam się z prośbą do M@, by nie wyrywali się z robotą.
Gdyż Admini nie siedzą na forum 24/7 odświeżając je, a gdy już wejdą wszystko jest zrobione.
Straszny bezsens. |
Back4More nowy wymiar IMPREZ.
 |
|
|
|
 |
Hasz

Wiek: 21 Dołączył: 13 Wrz 2011 Posty: 145 Piwa: 5/2 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: 2012-01-31, 12:06
|
|
|
Jestem za i też mam prośbę aby J@ i M@ troszeczkę poczekali nie odrazo po zgłoszeniu wypowiadali się ponieważ siedzi się na forum odświeża i nic nic nic nagle jest temat i od razu rozwiązany:) nie mam pretensji do J@ i M@ ale jeżeli mamy się wykazać musimy dostać szanse:)
Pozdrawiam |
|
|
 |
Nicco19R20
Nicco19R20

Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 1175 Piwa: 37/6 Skąd: goRny Ślask
|
Wysłany: 2012-01-31, 12:18
|
|
|
Wyraznie zostalo napisane ze:
Co do J@, M@ to nie wyrywajcie się pierwsi do wątków, rzucając się na nabicie posta.
Jak nie chcecie żeby Admini mieli gdzieś Forum to dajcie im się wykazać.
Gdy zwykły Admin ma problem to oczywiście zostanie mu udzielona pomoc z wyższego szczebla Administracji. |
| Ostatnio zmieniony przez Nicco19R20 2012-01-31, 12:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
InTimo
Ale urwał !!!

Wiek: 25 Dołączył: 02 Mar 2011 Posty: 2224 Piwa: 248/3 Skąd: WlKp
|
Wysłany: 2012-01-31, 12:18
|
|
|
| Spko już przystopujemy i zostawiamy taka pracę dla was. My jako j@ i m@ też dostało informację że mają sie tak nie wyrywać. |
Dobrych uczynków nikt nie pamięta, złych nikt nie zapomina.
|
|
|
|
 |
eXeCutoR .^
M <3

Wiek: 18 Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 946 Piwa: 97/12 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 2012-01-31, 14:16
|
|
|
ok ja narazie ub nie bd dawał. zobaczymy co z tego wyjdzie chyba że sam bd adminem banującym ^^
pozdrowionka! :) |
STEAM- eXeCutoR .^
|
|
|
|
 |
Proszek
PrOsZeK_PL

Wiek: 14 Dołączył: 16 Paź 2011 Posty: 446 Piwa: 11/48 Skąd: okolice Bydgoszczy
|
Wysłany: 2012-01-31, 15:38
|
|
|
O.o patrz nie zauważyłem tego tematu :P.
i dobrze ja nie będąc adminem siedzę na forum. Chodź nie zawsze bo czasami mam problemy z łączem internetowym . :) |
|
|
 |
hipodrom
|
Wysłany: 2012-01-31, 16:36
|
|
|
| i dobrze, każdy musi być odpowiedzialny |
|
|
|
 |
Aggress

|
Wysłany: 2012-02-01, 23:58
|
|
|
Hmm w sumie wszystko ładnie pięknie... tylko, że trzeba wziąć też pod uwagę graczy.
Konkretnie chodzi mi o to, że dany gracz jest czysty i np. wrzuca ss'y do 20-30min.
Admin robiący screeny wychodzi w ten czas z gry i ukarany gracz czeka sobie ładne parę godzin lub nawet do następnego dnia. |
|
 |
.::Ziomki od Reklamy::.
Dołaczył : Prędzej niż Mały
Skad : Polska
|
|
|
|