Znow ban ktory to juz z kolei?? bez powodu dostalem bana, ze dobrze mi poszle pewnie dlatego, bo ostatnio jak ten admin byl i mi nie szlo tak dobrze jak dzisiaj to nic. mam nadzieje ze sie to nie powtorzy. i niewiem po co tyle ss
Co do Ciebie {FLLT}pyzy17 to mam prawo Cię sprawdzić.
SS'y czyste. UB.
Pozdrawiam,
3ter
/close
//EDIT bz Rock N Rolf
Widać, że kochany M@ nie umie czytać ze zrozumieniem. W poście, do którego zostałam skierowana jest wyraźnie napisane, że mają być w .rar. Mam nadzieję, że kolega nadrobi szybko szkolne zaległości. - Edit, pisanie czerwonym jest zabronione.
/// Edit, 3ter
Co mam niby czytać zacznijmy od tego ? Napisałaś, że " Pyzia screeny wrzucamy na imageshack.us" co jest błędem, bo na www.speedyshare.com, więc tutaj już jest pomyłka z Twojej strony. Tak, mają być umieszczone w .rar ale nie na imageshock.us. Twój edit jak najbardziej niepotrzebny i nic nie wnoszący. Mało tego dostajesz upomnienie za pisanie czerwonym na forum. Na czerwono mogą pisać tylko H@.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum